Publicat el 26/01/2017

El color de les parets és un detall que aporta bellesa i harmonia a les nostres llars. Per això la seva tria és tan important a l’hora de definir l’estil que volem. Aquest 2017 s’imposen una sèrie de tonalitats que aporten diferents sensacions.

Greenery Segons el Pantone Color Institute, l’encarregat de descobrir el to de cada any, serà el color d’enguany. Evoca la verdor de la natura per transmetre frescor, positivitat i personalitat a la llar. La decoració tropical serà una de les tendències del moment, i els verds són imprescindibles en aquests ambients. És un color que es pot combinar amb una àmplia paleta de tonalitats, com blanc, gris o beix, però també amb blaus, roses i qualsevol to pastís.
Airy Blue Color lleuger que evoca el del cel i dona serenitat a les parets, amb cert toc d’elegància. Aquest blau és molt adient per a la pintura de dormitoris.
Day Dreaming Una paleta de colors pastís en tons blaus, el Yellow Iris o el Nile Green, que aporten tranquil·litat i serenitat.

At Easy Colors neutres, sorra, grisos i blaus, que mai no passen de moda i combinen amb tot.

Native Instincts Tonalitats com el Wild Orchid o el Marruecos Red, o tons rogencs, verds malaquita i or brillant que permeten dur a terme una barreja cultural exquisida.

Florabundant Expressius tons florals com el Pink Yarrow, el Chrysanthemum o el Red Dahlia que combinen de meravella amb tots els matisos del verd.

Acquired Taste Colors càlids on s’apleguen tons com el Peach Sorbet, el Mulberry, l’Amberlight i el Brandied.

Forest Bathing Tons refrescants com el verd llima que evoquen la natura i conviden a relaxar-se.

Reminiscence Una paleta més tradicional per als amants del mar, amb tons blavosos com el Maritime Blue, l’Specia Tini o el Dusty Blue. Combina’ls amb colors oliva o sèpia.

Raw Materials Una gamma que rescata els colors de l’antigor i fa reviure les tonalitats de la natura i de la indústria. Aplega matisos com el Zephyr Pink, el Faded Denim o l’Argyle.

Graphic Imprints Tons ideals per injectar un toc divertit a les parets. La paleta comença amb el blanc i el negre i es complementa amb opcions lluminoses com el Víking Yellow, el Hot Lips o l’Orange Crush. El negre i el blanc mai no passen de moda, per la qual cosa és una aposta segura per als més clàssics.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari