Publicat el 02/06/2022

Els millors tèxtils per donar un aire primaveral a la llar.

 

Els tèxtils són els nostres millors aliats perquè a casa es respiri la primavera. Quan la calor comença a pujar, és moment d’aparcar les teles gruixudes i els colors càlids i apostar per teixits lleugers, tons neutres i fibres naturals.

Interioristes i decoradors asseguren que els teixits com el lli, el cotó i les fibres naturals són els més indicats per a aquesta època de l’any.

El lli és un dels teixits clàssics tant de la primavera com de l’estiu. És ideal per a fundes i cobrellits, ja que és un material que transpira amb facilitat i absorbeix molt bé la calor. És molt recomanable utilitzar-lo en cortines fent servir tons pastel.

El cotó també és fresc i transpirable, però el que el converteix en el rei dels teixits naturals és que es pot tenyir amb molta facilitat. En estovalles i roba de llit dona resultats molt originals. Les fibres naturals com el sisal, el jute o el coco són perfectes per a la primavera i l’estiu perquè vesteixen el terra sense donar calor en forma de catifes i moquetes i els seus colors remeten a la natura.

Redacció La Clau

Deixa un comentari