Terrasses bohèmies i relaxants gràcies als pufs | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 26/06/2020

Els seients baixos i tous coneguts com a pufs són una de les peces de mobiliari més versàtils. Originaris de l’Orient Mitjà i el Magrib, es van crear per poder estar còmodament asseguts a nivell de terra per gaudir dels àpats familiars. En ser tan còmodes i originals, el seu ús es va anar estenent i guanyant terreny a les tradicionals butaques i cadires. Però, des de fa un temps, han aconseguit fins i tot desterrar les gandules de les zones exteriors de les llars.

Els pufs que omplen terrasses, jardins i zones de piscina proporcionen un ambient chill-out i bohemi perfecte per a l’estiu. Això sí, han d’estar entapissats amb teixits resistents a la intempèrie. Com que la decoració contemporània ha anat adaptant els dissenys dels pufs a les noves necessitats i tendències, podem trobar-los en tota mena de formes, teixits i colors. En funció de l’espai disponible, haurem d’escollir un tipus de puf o un altre. L’ideal és que siguin baixos per poder seure a terra, i el seu color ha de lligar amb la resta de decoració de la terrassa. Per afegir-hi confort i posar el punt de contrast a la decoració podem complementar-los amb un bon assortit de coixins.

Els pufs per a exterior estan fabricats amb materials resistents als espais a l’aire lliure. Els dissenys van des dels tradicionals amb forma de pera, que són molt còmodes i recullen l’esquena, fins als de dimensions gegants que s’utilitzen com a sofà o gandula. Es poden complementar amb pufs reposapeus que tant serveixen com a tauleta auxiliar, com a tamboret o perquè els nens s’hi asseguin.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari