Publicat el 16/03/2017

Ens passem un terç de la vida dormint, un temps que no s’hauria de dedicar tan sols al descans del cos i la ment, sinó que també hauria de servir per tenir cura de la pell, ja que aquesta també aprofita la nit per regenerar-se. Tenir cura de la pell a la nit

Quan després d’un dia esgotador ens disposem a ficar-nos al llit, hem de ser conscients que si abans d’anar a dormir no fem una bona neteja del cutis i el nodrim bé, quan despertem al matí no podrem arreglar-ho ni amb una dutxa ni amb cremes.
Les cèl·lules de la pell comencen la seva màxima activitat regeneradora a partir de l’una de la matinada, i és precisament mentre dormim que els nostres trets facials es relaxen i les cèl·lules incrementen la seva activitat per reparar els danys que han pogut patir durant el dia.
El desmaquillatge, la higiene del cutis i l’ús de cosmètica diària són hàbits molt comuns, però tenir cura de la pell a la nit amb cremes específicament elaborades per a això no ho és tant. Per aquest motiu hem de seguir i confiar en els tractaments cosmètics nocturns, tractaments que amb la seva actuació sobre la nostra imatge mentre dormim ens ajudaran a començar el dia amb millor aspecte. El principal objectiu d’aquests tractaments cosmètics nocturns és aportar tots els components necessaris per reforçar les cèl·lules, augmentar la producció de col·lagen, reparar l’ADN i aportar un gran nombre de beneficis.

Redacció La Clau

Deixa un comentari