Publicat el 19/07/2021

Cuidar i mantenir sans els cabells és indispensable, tant perquè són una part molt destacada de la nostra imatge com per la seva funció protectora davant l’impacte que puguin causar el sol i la temperatura ambiental.

Els especialistes ens recorden que els cabells són un mirall del cos, on s’hi reflecteixen des de l’estrès fins als hàbits de l’alimentació, els costums perjudicials i el temps.

És necessària una bona salut capil·lar per evitar problemes com la sequedat, caspa, caiguda… Tenir cura dels cabells i el cuir cabellut demana que hi prestem l’atenció adequada.

Algunes de les recomanacions són el raspallat diari, evitar els pentinats tibants i forçats i l’ús de l’assecador a temperatura moderada i a certa distància dels cabells.

Pel que fa al rentat, els entesos no es posen d’acord. L’ideal és ajustar-lo a les necessitats de cada persona. No es poden rentar amb la mateixa freqüència uns cabells grassos que uns de secs. Amb els grassos caldrà augmentar la freqüència del rentat per evitar la sensació de dur-los bruts. Amb els secs es pot espaiar.

Si teniu dubtes, consulteu amb els experts quina és la millor cura per als vostres cabells, tant per al rentat com en xampús.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari