Publicat el 03/11/2016

El vellut entra amb força aquesta temporada. Es portarà tant en vestits com faldilles, bruses, pantalons… Si penses anar a l’última, fes-te amb una peça de vellut.
Tornen els pitxis i petos. Es veuran amb tot tipus de teixits i formes: faldilla de vol, faldilla recta, mini shorts…
Estètica dels 60, dècada que va deixar empremta i encara inspira: minivestits évasés amb estampats i colors vius, serrells, jerseis sense mànigues…
Les armilles, que la tardor passada varen entrar amb força, enguany repeteixen. Ens podem decantar per la versió curta o llarga, tot dependrà dels gustos. Si penseu incorporar una armilla al vostre armari, opteu per un to clàssic, caramel, gris o negre; serà més fàcil de combinar.
Jerseis extragrans. Segueixen portant-se molt aquests tipus de jerseis. Es llueixen sobretot amb faldilla, però també queden genials amb pantalons de tub o malles.
Pantalons palazzo, també coneguts com ‘pota d’elefant’. Són elegants, còmodes i fàcils de combinar. Es caracteritzen per ser alts de cintura i tenir el camal ample.
Pantalons de ratlles. Aquests seran els triomfadors de la temporada, de ratlles i amb cintura baixa.
Transparències. Els teixits fins i transparents envolten la dona i li imprimeixen personalitat. Ensenya el teu costat més femení amb vestits vaporosos de gasa, tul brodat o calat.
El color argila és el color estrella; càlid, natural i amb un matís tirant a vermell teula, és un color que actua com a complement perfecte del blau marí, gris, marró i negre. Les peces d’abric són les que millor aprofiten la tendència del color argila, així com les pell i pana, especialment les gavardines lligades a la cintura. La clau d’aquest look és la coordinació dels tons terra, inclosos els botins de cordons i els estampats, per trencar la monotonia cromàtica.
Els tons neutres són un bàsic de tardor perquè són els que millor funcionen a l’hora de vestir-nos per capes.

Deixa un comentari