Publicat el 25/01/2023

Tendències en decoració de dormitoris 2023.

 

Comencem l’any 2023 amb bons propòsits: ens fem una llista d’objectius personals, laborals o acadèmics i centrem les nostres energies d’inici d’any a assolir-los. I per fer-ho, res millor que treballar en la decoració de l’espai on dormim: el dormitori.

 

Perquè estiguis més a gust i tinguis bones energies, et fem un resum de les tendències en decoració al dormitori que agafen força aquest 2023, estils, colors i materials que es portaran en el disseny d’interiors durant els propers mesos.

  • Les cortines, arran de terra. A l’hora de triar les cortines ens hem de fixar en aspectes com la mida de la finestra o el tipus d’obertura; tenint en compte aquests factors i la utilitat que desitgem per a la cortina, la tendència actual és posar-les ben llargues, arran de terra o que fins i tot en sobrin alguns centímetres. Pel que fa a com penjar-les: o bé des d’un carril o des de la clàssica barra.
  • Els teixits, de lli i cotó. Les fibres naturals són les protagonistes del dormitori, aporten frescor i estan molt de moda.
  • Les parets, amb textura i estampats. Si vols sortir del clàssic color en tons terra o blancs i vols donar vida a una paret del dormitori, et recomanem els papers pintats estampats o amb textura. Hi notaràs un canvi radical.
  • Mobles de materials naturals. Els acabats en fusta, tant real com sintètica, els capçals entapissats i les fibres naturals són molt habituals darrerament. Aconseguiràs un dormitori càlid i molt acollidor. Només tindràs un inconvenient: encara et costarà més sortir del llit al matí!

Elena Corbera · Mobles SAYEZ

Deixa un comentari