Tendències de bellesa a l’hivern | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 19/12/2018

Els accessoris de bellesa poden ser un aliat més per potenciar el nostre maquillatge i look d’hivern. Els tocats, les diademes, els mocadors o simplement uns clips de colors, amb estràs o pinces amb detalls, són elements que poden literalment «coronar» un pentinat especial, com un recollit, o bé donar un toc a una cua o un mig recollit del dia a dia. L’efecte mullat al cabell us pot quedar espectacular si el recolliu en una cua o bé en un lateral, agafant-lo amb uns clips a un costat o fent-vos també una cueta o trena. A més us ho podeu fer a casa per molt poc cost!

Aquests pentinats i l’ús de complements de cabell ajuden a retirar els cabells de la cara i a donar així més llum i ressaltar el maquillatge.

El rouge o barra de llavis és pura tendència en la versió de vermell pur! Recordeu aplicar-ho amb paciència, delineant els llavis i omplint-los, si pot ser, a pinzell. No hi ha res més lleig que un pintallavis que desborda el contorn del llavi! Si sou de pell blanca, escolliu-los amb efectes brillants. Si sou morenes, el to borgonya seria el més adequat. I si voleu que destaqui molt més, opteu per una pell poc o gens maquillada i uns acabats neutres als ulls. El vermell mat està totalment de moda, i recordeu que trobareu moltes opcions de rouges i maquillatges en el ventall de productes ecològics de bellesa.
Els ulls perfilats en un sol to també són tendència total! Penseu que no queda gaire bé que ulls i llavis vagin massa maquillats. El meu consell és ressaltar els ulls amb ombres base neutres i una del mateix to del llapis. Apliqueu-ho tot repassant les parpelles arran de les pestanyes, insistint en la part exterior. Els blaus o verds són colors molt curiosos i de moda per a aquest hivern.

L’efecte glossy o brillant torna a situar-se com a complement al maquillatge. Si voleu fer servir un producte econòmic, proveu amb l’ús d’un brillant de llavis o ceres de tractament facial. Un petit toc
a la part més alta del pòmul us pot ajudar a donar una subtil brillantor al maquillatge.

 

Marianne Le Black
Cosmètica orgànica i eco.
Maquilladora.
@leblackparsac

Deixa un comentari