Publicat el 30/12/2017

La moda furry, és a dir, peluda, prové de la concepció antropomòrfica dels animals i la imitació que es fa de la seva pell per a la moda. Fins fa poc, aquesta tendència es basava en els colors blanc i negre i, com a molt, el marró. Però en l’actualitat els grans dissenyadors s’atreveixen amb tons més vius que poden trobar-se sobretot en abrics, tot i que també en jerseis, caçadores, sabates i complements.

En un començament, els detalls furry es van veure en complements o com a adorn en alguna peça. Aquesta temporada, en canvi, s’imposen en abrics, jerseis i vestits. Els colors suaus es combinen amb d’altres més estridents, així com amb els naturals com el visó, el camel o el terracota.

Les peces peludes són una bona alternativa per aconseguir una imatge moderna, lluny dels estilismes foscos i apagats de l’hivern. Si volem aportar un toc divertit al nostre look, només cal que triem un complement com una bufanda, una cartera de mà o uns guants. Si preferim apostar per peces d’abric de peluix, ja siguin armilles, jaquetes o abrics, una bona opció és triar-ne que aportin color i energia al nostre estilisme. Per a looks de diari es poden dur amb uns texans, mentre que per als nocturns queden espectaculars amb un vestit de festa.

En general, la millor manera de portar aquests complements és amb roba ajustada i sòbria per evitar que els prengui el paper principal. D’aquesta manera la peça peluda tindrà més protagonisme. Si volem un estil sofisticat, les joies que millor combinen són les daurades o platejades. Però si preferim un estil més juvenil, uns texans ajustats són idonis per equilibrar el volum de la peça peluda.

El que té de bo la moda furry és que podem utilitzar-la amb moltes variants: talons amb detalls peluts, bosses de peluix o faldilles i estoles peludes de tonalitats més discretes. Es tracta d’un estil original i cridaner que capta l’atenció i és increïblement versàtil.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari