Publicat el 17/10/2021

Tenir una terrassa confortable on poder relaxar-se o gaudir de les trobades familiars o amb amics, també és possible durant els mesos de tardor. Només cal saber com transformar-la perquè s’adapti a la baixada de temperatures i les inclemències del temps.

El secret per fer-ho ens el donen els professionals de la decoració i la construcció, i consisteix en triar un sistema de coberta que protegeixi la terrassa de l’aire i el fred, sense ocultar les vistes i amb poc impacte arquitectònic. Aquests en són alguns:

  • Tendals. Els tendals laterals o paravents ofereixen protecció davant del sol però també protegeixen del vent. Poden instal·lar-se tant en horitzontal com en vertical, i n’hi ha un munt de models que s’adapten a tot tipus de terrassa.
  • Pèrgoles o glorietes. A més de protegir-nos de les baixes temperatures i la pluja, ja que la majoria compten amb cortines impermeables, donaran elegància i privacitat a l’espai.
  • Gelosies. Ajuden a crear un racó confortable en crear una barrera que atura l’aire. Per aconseguir un resultat molt més efectiu, podem col·locar-hi plantes i crear un jardí vertical que aïlli tèrmicament la terrassa.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari