Publicat el 19/09/2021

Solucions per dividir espais sense recórrer a una paret.
Si la nostra llar té pocs metres, és possible que necessitem realitzar separacions entre ambients, per exemple, entre el saló i el menjador, o entre la zona de treball i la part social de la casa. Per sort, hi ha solucions per separar espais interiors que ajuden a mantenir la continuïtat visual deixant passar la llum:
Murs envidrats. La transparència del vidre fa que el tancament uneixi i separi alhora els dos ambients. Això és així perquè deixa passar la llum i comporta una gran amplitud visual.
Portes corredisses. Creen espais oberts que permeten comunicar o independitzar dos ambients contigus. Si instal·lem fulles de gran amplada es convertiran en una mena d’envans mòbils.
Làmines i panells de fusta. Són molt decoratius i fàcils d’instal·lar. Tot i ser un element fix, són molt més lleugers que un envà, fet que ajuda a distribuir l’espai sense interferir en el pas de la llum.
Prestatgeria. Si vols que resulti més lleugera, tria-la del mateix color que les parets, però si prefereixes que destaqui com a element separador, opta per un to diferent.
Moble baix. A més d’oferir emmagatzematge, mostrarà el principi i fi d’una zona en una mateixa habitació. S’aconsella deixar-ne la superfície buida per no saturar l’ambient.
Cortines. Són perfectes per a lofts i ambients diàfans. Si tries teles clares i lleugeres, com el lli, els donaràs un aire fresc. Si et decantes per teixits més pesants, com el vellut, aconseguiràs un estil més clàssic i elegant.
Paravents. També són idonis en habitatges tipus loft. A més, poden utilitzar-se en espais molt reduïts per crear intimitat. La gran varietat de dissenys i materials disponibles fan que s’adaptin a tota mena d’estils.

Redacció La Clau

Deixa un comentari