Publicat el 16/08/2019

Una nova tendència en pantalons texans acaba de fer la seva entrada triomfal i promet imposar-se dins la moda per a aquesta tardor. Es tracta dels slouchy jeans, que es caracteritzen pel seu estil bombatxo, tot i que una mica més folgats.

És un denim amb el tir alt que es porta amb els baixos arremangats, cosa que li dona un toc diferent. S’ofereixen en una gran varietat de formes i colors, així que la propera temporada el veurem desplegar-se en dissenys molt diversos, adreçats a tots els gustos. Depenent de la figura del cos poden quedar més o menys amplis, però, sigui com sigui, combinen molt bé amb una samarreta bàsica o un jersei per encetar la tardor ben a la moda.

A les xarxes ja es poden trobar a través de l’etiqueta #slouchyjeans o #slouchypants. De moment només algunes famoses s’han deixat veure amb aquest tipus de pantalons, però tot apunta que tothom els voldrà en tornar de les vacances. I és que el seu disseny ample és perfecte per a aquelles persones que no se senten del tot còmodes amb els texans de mida oversize. Tot i ser molt amples queden tancats en els turmells, i el tir alt es complementa amb pinces. A més, s’ofereixen en dos colors que seran tendència: el beix, que malgrat ser un clàssic es convertirà en el rei de la temporada, i el verd aigua, que aporta un to més informal. La versió en beix recorda molt els pantalons xinesos, que estan triomfant en el seu retorn aquesta temporada, mentre que els de color verd aigua representen una tendència més actual. És la tonalitat amb què la generació Z s’està vestint de cap a peus.

Els slouchy jeans també existeixen en color blau clar, adreçats a les més clàssiques , i són perfectes per endinsar-se al món dels texans en ple estiu. Però, es triïn en la tonalitat que es triïn, són idonis per portar amb bruses, jerseis i caçadores quan arribi la tardor.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari