Publicat el 10/09/2021

El final de l’estiu és l’època perfecta per plantejar-nos noves metes. Si tornem de les vacances, tenim les piles carregades, i si estem a punt de començar-les, se’ns carregaran aviat. Aquesta desconnexió que ens ajuda a energitzar-nos coincideix amb una reactivació de l’agenda, que posa al nostre abast una rica i variada oferta de tallers, classes i cursos per seguir aprenent i millorant.

Setembre és, doncs, un bon mes per aprendre un idioma o perfeccionar-ne el domini. Tant és si fa molt que vas deixar d’estudiar-lo, reprèn-lo ara, o bé anima’t a provar amb un de nou. Una altra bona opció és inscriure’s en un curs d’una afició que tinguis, com ara cuinar, ballar, cosir, fer fotografies… L’oferta és tan àmplia i flexible que es poden trobar des de cursos permanents de formació, fins a tallers creatius i artístics de disciplines com la pintura, la música, la literatura i el teatre, entre molts d’altres.

També aquest mes és un moment excel·lent per començar activitats que promouen la salut, com ara la natació, l’spinning, el zumba, el pilates, el taitxí, el ioga, l’atenció plena (mindfulness)…

Cal no oblidar que les noves tecnologies també tenen cabuda en l’oferta formativa. Es poden trobar cursos i tallers de diferents nivells sobre informàtica, ofimàtica i disseny de pàgines web, així com de gestió de perfils personals en xarxes socials. L’oferta, com hem dit, és àmplia i s’adapta tant als gustos i necessitats de l’usuari com a la seva disponibilitat.

A la nostra comarca hi ha un munt d’escoles, centres i entitats on trobaràs activitats de tota mena entre les quals triar. T’animem a adreçar-t’hi perquè t’assessorin i puguis escollir la millor proposta per als teus objectius.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari