Publicat el 06/09/2021

L’estiu és una estació en què cal tenir en compte que la climatologia no jugui en contra nostra si fem exercici. La calor excessiva, la deshidratació, l’alimentació i altres factors s’han de valorar quan ens posem a fer esport i posar-se en forma.

 

D’altra banda, la disponibilitat d’horari lliure permet que tinguem més temps per tenir cura del cos i afavorir així tant la nostra salut com la millora de la nostra estètica.

Entre les pautes que aconsellen els entesos hi ha la de defugir els hàbits sedentaris i millorar l’alimentació.

Saber trobar la motivació per fer exercici és una de les claus principals. Un estímul ideal per aixecar-se del sofà és entrenar amb altres persones, amb les quals es crea un vincle.

Cal trobar el moment per fer exercici, equilibrant-lo amb el nostre ritme d’activitats diàries. Si es pot triar, sens dubte el millor és el matí.

Un altre factor que et pot ajudar a tenir cura del teu cos és complementar l’exercici amb una dieta equilibrada i personalitzada. I quant a l’exercici en si tens un ampli ventall d’opcions: córrer, anar en bicicleta, nedar, senderisme i tots els esports que tinguis a l’abast.

No oblidis en cap moment assessorar-te amb professionals. I recorda que per mantenir-te sa i millorar la teva aparença no hi ha res com l’esport.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari