Publicat el 27/04/2023

Si ets un amant de la moda i t’agrada el concepte de roba vintage i de segona mà, probablement hagis sentit a parlar de les botigues es dediquen a vendre roba que ha estat seleccionada amb cura i que està en un estat excel·lent, però amb la particularitat que es venen a pes, és a dir, no són preus fixos per peça, sinó que es pesa tota la roba que vols comprar i es cobra per pes.

 

Aquesta pràctica té molts avantatges, sobretot per als amants de la moda. Primer de tot, permet adquirir peces exclusives a un preu raonable i assequible. A més, és una manera excel·lent de fer moda amb consciència i estil, ja que aquestes botigues estan compromeses amb la sostenibilitat i ajuden a reduir la quantitat de roba que aca en els abocadors.

A més, anar a una botiga de roba a pes és una experiència de compra única i diferent. Pots passar hores mirant peces i descobrint autèntiques joies que no podràs trobar enlloc més. Hi ha de tot, des de vestits glamurosos fins a teixits delicats i detalls encantadors que fan que la roba sigui realment única.

 

Cala Mar 

Deixa un comentari