Publicat el 18/02/2021

I si afegeixes noves textures i noves rutines a la cura de la teva pell facial? Vet aquí algunes idees:

Calma i respira: recordes els tònics? Grans estrelles dels anys 80, sovint eren massa agressius amb la nostra pell. Actualment el concepte segueix vigent, però el seu objectiu és preparar la pell per a la crema, rehidratar-la si t’has fet un píling o aplicat una màscara, o de vegades simplement refrescar-la. Busca les versions ecològiques o biològiques, i aquelles que tinguin un alt contingut d’una aigua concreta, com per exemple la de roses, que calma, descongestiona i oxigena.

Un xic d’hidratació: prova d’aplicar-te una crema hidratant només a les zones on vegis que et cal. Que sigui alguna que tingui un component calmant o rehidratant. Completa-ho amb un contorn d’ulls refrescant (els que tenen la textura tipus gel solen ser-ho bastant).

Il·lumina amb l’exfoliant: si notes una textura de pell «gruixuda» o quan t’hi passes la mà no la notes gaire suau, potser et cal una exfoliació a casa un cop a la setmana, o cada dues. Tria’n una que no tingui les boletes exfoliants de plàstic, que a banda de ser contaminants no van bé per a la pell. N’hi ha moltes amb closques picades naturals, de sucre, de llavors de plantes…

Aporta un extra a mida: una màscara? Les tens en formats petits o els habituals. Prova’n una que t’aporti hidratació extra, una aroma natural, que sigui calmant, però sempre adequada per a la teva pell o com la sentis en aquell moment. Les de camamilla van bé per a totes les pells, i també n’hi ha que porten calèndula, àloe… Inverteix en una que pensis utilitzar sovint a casa; les complicades deixa-les per a quan vagis al centre de bellesa.

Gaudeix del teu moment i arrisca’t a provar noves cremes i rutines.

 

EmeLeBé

Deixa un comentari