Publicat el 12/06/2019

La festivitat de Sant Joan ja és aquí per convertir-se, com cada any, en l’esclat que anuncia l’arribada de l’estació més càlida de l’any. És, també, l’inici de festes majors, un temps per gaudir, tant en família com amb amics, de propostes variades pensades per a totes les edats.

El solstici d’estiu obre les portes a un temps de temperatura més agradable i amb moltes més hores de sol, la qual cosa convida a sortir a gaudir del que ens envolta. És el preludi de les vacances i ens permet assaborir el gust de relaxar-se, o bé de passar una bona estona amb activitats molt diverses enfocades a fruir de l’aire lliure i la calor.

Ara que els dies són cada cop més llargs i les nits es van escurçant, us convidem a consultar la nostra agenda per descobrir les activitats que han preparat els diferents municipis del Maresme i Badalona. També trobareu a les pàgines de la revista tota mena de propostes d’oci, des de la tradicional revetlla que té lloc a pobles i ciutats, fins a un ampli ventall d’opcions gastronòmiques que ofereixen els professionals de la restauració.

Sortir al carrer per gaudir de la llum i la bona temperatura és un dels grans avantatges que ens brinda aquesta estació que inaugura el solstici d’estiu. Per això és una sort viure a un indret tan privilegiat com és el nostre litoral, un indret abocat al mar però amb la muntanya gairebé a tocar. Gràcies a aquesta diversitat tenim paisatges marítims i muntanyencs molt contrastats, racons d’una gran bellesa que es converteixen aquests dies en l’escenari d’activitats festives i culturals.

Us animem a participar d’aquestes experiències i a descobrir les fantàstiques terrasses estivals que ja estan preparades per treure tot el suc al temps càlid i lluminós que ara comença.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari