Reformes integrals, consells per reformar la llar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/05/2017

Si esteu pensant a fer reformes integrals a la vostra llar, és probable que tingueu molts dubtes i no sapigueu com començar. Això és normal, li sol passar a gairebé tothom.

Primer de tot, i el més important, s’ha de pensar en les vostres necessitats, i no fer-ho de forma aïllada tenint en compte només l’espai que es vol reformar; s’ha de pensar bé quines són realment les necessitats i prendre’n nota, ja que seran les bases per gaudir d’un canvi positiu a la vostra llar.

Després haureu de buscar el professional que més s’adapti als vostres gustos i necessitats. Un cop sapigueu de tres o quatre professionals de confiança, contacteu-hi i, després de plantejar-los els vostres gustos i necessitats, demaneu-los consells i pressupostos.
Una vegada tingueu els pressupostos, compareu tant dissenys, com preus i materials.
Un cop escollit el professional, deixeu clar les qualitats dels materials i serveis, el terminis d’entrega i les condicions de pagament.

Quan ja estigui tot decidit i signat, gestioneu els permisos i consulteu la comunitat de veïns, ja que no és el mateix fer una petita reforma a la cuina o als banys que una reforma integral del pis o la terrassa.

Quan comencin les obres, és millor anar controlant i comentant amb el professional qualsevol dubte que pugui sorgir o quelcom que no us agradi, i quan tot estigui al seu lloc i ben acabat només quedarà gaudir del canvi.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari