Publicat el 16/06/2022

Quins són els motius per redecorar el nostre rebedor a la primavera.

 

El rebedor és l’espai que dona la benvinguda a totes les persones que visiten una casa. Fer que reflecteixi el més positiu de cada estació és sempre una bona idea.

 

Un dels espais més importants d’una casa és, asseguren els interioristes, el rebedor. Fa de pont entre el món exterior i la llar, és un lloc de benvinguda i ofereix la primera impressió de l’habitatge a les visites.

Si volem que el nostre rebedor convidi a entrar a casa nostra, hem de plantejar-nos canvis decoratius de tant en tant, per petits que siguin. La primavera és un bon moment, ja que ve de gust despullar els ambients, pintar-los i refrescar-los per rebre millor els mesos càlids.

Per aconseguir un rebedor primaveral els decorador ofereixen unes pautes bàsiques:

Color. La primavera comporta un món ple de tonalitats. El rebedor ha de reflectir aquesta tendència amb algunes pinzellades, com ara canviar el color de la porta, el del marc d’un mirall o el d’un quadre. També es pot aconseguir a través de tèxtils com catifes, coixins… Convé escollir tons alegres, que transmetin energia i optimisme.

Vegetació. Les flors o les plantes poden estar presents de manera natural, però també en els estampats dels tèxtils, en els motius dels quadres o en els del paper pintat, si ens animem a empaperar alguna paret del rebedor.

Materials. Els més indicats són les fustes clares i les fibres naturals, ja que donen sensació de frescor i lleugeresa. Els rebedors han de comptar amb mobles o complements funcionals, harmònics i en línia amb l’estil decoratiu de la casa. El penjador sol ser un element molt habitual, així que es pot aprofitar per penjar-hi objectes que ens recordin la primavera, com barrets o cistelles per sortir al camp.

Redacció La Clau

 

Deixa un comentari