Publicat el 15/01/2020

Des de no fa gaire, els raspalls allisadors s’estan fent un lloc entre els estris de cabells, i s’han convertit en una bona alternativa a la clàssica planxa. El motiu és que són fàcils d’utilitzar i s’aconsegueixen uns resultats molt més naturals.

El raspall allisador de cabell permet desembolicar, pentinar i allisar els cabells de forma còmoda i senzilla. Té la mateixa forma que un raspall convencional, amb la diferència que s’escalfa i així, amb cada passada, mentre pentinem els cabells també els allisem. La majoria d’aparells compten amb tres nivells de temperatura per a diferents tipus de cabell:
gruixut i arrissat, normal i fi.

Encara que el raspall allisador elèctric dona molt bons resultats, és cert que no es pot comparar amb l’efecte que aconsegueixen les planxes de cabell. Tot dependrà del tipus de cabell que tinguis: si és gruixut o fi, si és ondulat, arrissat o només té una mica de forma. Com és lògic, els cabells llisos seran molt més fàcils de planxar que no pas els que siguin arrissats i molt gruixuts.

Així doncs, si tens els cabells arrissats o ondulats, potser el raspall allisador no sigui suficient per deixar-te’ls llisos després de rentar-los. En aquest cas, pots utilitzar la planxa i després, per al repàs diari, el raspall allisador. En canvi, si tens els cabells llisos i simplement vols desenredar-los i eliminar-ne l’electricitat estàtica per tal que quedin suaus, amb el raspall allisador n’hi haurà prou.

Recorda que per obtenir bons resultats s’ha de posar abans un protector de calor, unes gotetes d’oli d’argània, i passar-lo per flocs però no molt de pressa, sinó lentament.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari