Publicat el 11/02/2018

El cocker
És semblant al beagle pel que fa a vitalitat, sempre amb ganes de jugar i córrer. En cas de viure en un pis, cal treure’l almenys quatre vegades al dia perquè cremi energies.

Bichon Maltès
Aquest petit peluix blanc és afectuós i juganer en els seus primers mesos de vida. Amb els anys es tranquil·litzen, encara que necessiten fer exercici amb freqüència per evitar problemes de conducta.
No necessita molt espai per viure, i segons el web PetMD no és un gos indicat per viure en exteriors. Aquesta raça pot arribar als 15 anys de vida.

El Beagle
L’etern cadell d’orelles grans. És una de les races favorites de les famílies. Gos dolç, amable i juganer, li agrada ser a prop de la gent i d’altres gossos, encara que al principi són una mica desconfiats amb els estranys.
És fàcil d’ensinistrar i de cuidar. Sense l’exercici adequat i unes normes estrictes, però, el beagle pot arribar a ser sobreprotector. Necessiten córrer molt.

Bòxer
Aquest és un altre dels preferits de les famílies. Que no t’enganyi la seva cara trista, el bòxer és un gos molt alegre i enèrgic, sempre predisposat a jugar amb els nens i no tan nens.
No és un gos que serveixi per cuidar cases, però sí que són molt protectors amb la família. Necessiten un lideratge ferm i relacionar-se amb altres gossos des de cadells.

Els bulldogs
Són gossos lleials, valents i afectuosos, motiu pel qual són considerats una opció excel·lent per conviure amb nens. Tenen una habilitat especial per detectar si alguna cosa va malament, són grans gossos guardians.
De cadells tenen molta energia, però a mesura que la seva edat avança es tornen mandrosos. Aquesta raça tampoc no és apta per a llargues caminades.

Deixa un comentari