Publicat el 20/12/2021

Les joies són per a tota la vida, i moltes són clàssics que transcendeixen les tendències. Per això, és important tenir-les com a base de la nostra col·lecció de joieria. Segons molts estilistes, experts i joiers, hem de considerar cinc peces com a essencials:

 • Arracades
  L’ideal és tenir com a mínim tres models bàsics: de perles blanques, per donar una imatge senzilla però sofisticada; de diamants, per a estils més refinats; i d’or o de plata per al dia a dia. Els de cèrcol en or no hi poden faltar.
 • Penjolls
  És aconsellable que siguin de cadena fina i de diferents longituds per poder-los combinar. També es recomana tenir-ne algun amb pedra, que aporti personalitat i una mica de color.
 • Polseres
  Convé tenir-ne en plata i or, en forma de cadeneta, argolla o braçalet per combinar amb els nostres estilismes. Una peça que no pot faltar és la polsera tennis. Encastada amb diamants rodons, és ideal per combinar amb el rellotge o bé amb altres polseres.
 • Anells
  No hi pot faltar un anell d’or o plata, ja que són molt fàcils de combinar i sempre queden bé. Per a esdeveniments elegants i moments significatius, un anell de diamants o d’or blanc és essencial. Un altre bàsic seria un anell amb pedra.

Redacció La Clau

Deixa un comentari