Publicat el 09/09/2021

Els gimnasos ofereixen una àmplia oferta d’activitats dirigides per monitors que fan que els alumnes aprofitin al màxim el temps de la classe. Són dinàmiques, estimulen la interacció social i aporten bons resultats, ja que moltes persones s’esforcen més quan s’exerciten en conjunt que quan ho fan soles.

Les classes dirigides són especialment beneficioses per a persones sense preparació o experiència prèvia, ja que el monitor pot orientar-les perquè compleixin els seus objectius i evitar que es lesionin. Una de les millors eleccions en començar a anar al gimnàs és assistir a una classe col·lectiva que treballi totes les zones del cos. Aquestes en són algunes:

Zumba. Ideal per als amants de la dansa. Es tracta d’una classe que combina el ball amb l’exercici físic, de manera que fa que tot el cos es mogui mentre es cremen greixos i es tonifiquen els músculs.

Spinning o ciclisme de sala. Per practicar-lo s’utilitza una bicicleta estàtica amb la qual es realitzen una sèrie de rutines al ritme de la música. No només es treballen les cames, sinó també els glutis, abdominals, abdomen i braços.

Body Pump: La clau del seu èxit rau en la combinació d’exercicis propis de la sala de musculació (manuelles, barres i discos) amb música per realitzar un completa activitat aeròbica. Propicia la crema de calories i ajuda a aconseguir un cos fort i tonificat.

Body Combat. Combina tècniques de boxa amb ball i fa que es cremin calories d’una forma ràpida, mentre exercitem una gran quantitat de músculs. Permet treballar el cos al complet i descarregar la tensió i l’estrès.

Sigui quina sigui la classe que triïs, és important que segueixis les indicacions del monitor per evitar lesions. Recorda també que no has de realitzar esforços desmesurats, i que les primeres classes poden resultar una mica dures fins que el cos s’adapta. Si pateixes alguna malaltia, consulta el metge abans d’anar al gimnàs.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari