Publicat el 13/09/2021

Quan el motor d’un vehicle no arrenca i, tot i així, funcionen els seus sistemes elèctrics, el problema pot ser la bateria. La raó per la qual es produeix això té a veure amb la quantitat d’energia que requereixen aquests dispositius, que és molt menor que la que consumeix el motor d’arrencada. Per això, encara que s’encenguin els llums del cotxe, el primer que cal fer és comprovar la càrrega de la bateria.

Un cop descartada la possibilitat que a la bateria li falti càrrega, els experts assenyalen que el problema pot ser el motor d’arrencada en si. Una altra possibilitat és que l’interruptor d’alimentació estigui espatllat. Per saber-ho, només cal girar la clau i mirar si els llums d’advertència funcionen. Si no ho fan, aquest podria ser el motiu que el cotxe no arrenqui. I un altre possible culpable de la situació seria que s’hagués fos un fusible o un enllaç de fusible.

Com sempre, el millor que es pot fer davant qualsevol problema que ens trobem amb el nostre vehicle és dur-lo al taller perquè el revisin i el reparin.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari