Propostes per triomfar amb el vestuari nadalenc | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 02/01/2019

Les marques de roba ja han tret els models i complements destinats a ser lluïts durant les festes de Nadal. Tot i que triomfen els lluentons i els teixits metal·litzats, no és necessari que la indumentària que triem hagi de brillar de manera integral. Segons sigui el nostre estil, podem escollir determinades peces de roba i complements per configurar el look que més ens agradi i afavoreixi.

Vestit daurat o platejat. Si la teva manera de vestir és extremada, decanta’t per un vestit en daurat o platejat. Això sí, hauràs de dur-lo amb complements mats de colors sobris com el negre o el blanc.
Vestit de lluentons. També per a looks atrevits i ocasions molt especials on es vulgui enlluernar. Aquesta temporada la tonalitat de lluentons més popular és l’or rosa.

Vestit de vellut. Si t’agrada l’elegància, aquest teixit espès i delicat serà la teva millor aposta. En color granat t’aportarà un toc de sofisticació.

Vestit negre amb detalls metal·litzats. El negre és un clàssic que no falla. Si no volem un excés de brillantor en la nostra indumentària, podem escollir un vestit negre amb petits ornaments metal·litzats.

Minifaldilla de lluentons. Combinada amb una brusa o top en un color llis equilibrarà l’efecte de la brillantor.

Faldilla prisada. Molt de moda aquesta temporada, les trobem en teixits metal·litzats i en colors com el verd o el rosa pàl·lid.

Faldilla metal·litzada. Aquest color continua fent furor i aporta un toc festiu inconfusible.

Pantalons. Si els afegeixes uns bons talons, un top de festa o una americana aconseguiràs un estil ben sofisticat. Però si vols ser més atrevida, pots triar-ne uns de lluentons o de teixits metal·litzats, que combinen molt bé amb una brusa blanca.

Sabates. Un conjunt senzill és l’aliat perfecte per lluir sabates de saló metal·litzades, de vellut o amb detalls de pedreria. També ho són unes sabates amb el taló daurat o uns botins de malla platejada o amb detalls metàl·lics, si ens agrada anar una mica extremades.

Arracades. Podem convertir-les en el centre del nostre estilisme si ens recollim els cabells i en triem unes de llargues, cridaneres i plenes de brillantors.

Bosses. Una bossa de mà vermella donarà un toc sofisticat al vestuari de festa. Si el teu look és clàssic, una bossa estampada en animal print el farà més atrevit. Els vestits bàsics combinen molt bé amb bosses de vellut amb cadena daurada.

Redacció La Clau

Deixa un comentari