Publicat el 16/03/2020

Hola, primavera! Amb les bones temperatures i els primers raigs de sol confortables, aprofitem per anar traient-nos capes de roba i canviar els teixits. La pell queda més exposada als efectes del medi i és a principis de temporada primaveral quan ens hem de recordar que cal protegir-la i preparar-la.

Pensa en l’SPF

Depenent del teu tipus de pell trobaràs opcions de cremes i maquillatges que també tinguin un SPF (factor de protecció solar) més alt que els productes de temporada hivernal. Els canvis de temperatures poden afectar també la textura de la pell, sobretot a causa de la hidratació, que pot mancar o ser inadequada. Tria un nou producte amb textura de gel per hidratar i que tingui a més una protecció solar lleugera. I si et cal seguir hidratant-la més a fons, aplica’t una crema rica al vespre i al matí i una protecció solar amb toc sec, per evitar lluentors.

Fermesa corporal
Si a l’hivern has deixat de fer esport, no has cuidat gaire l’alimentació o tens tendència a la flacciditat o la cel·lulitis és temps de començar a fer un tractament en cabina. Un parell de dies a la setmana, fes-te una sessió de pressoteràpia per una banda, a fi d’eliminar l’excés de líquids, i per l’altra un massatge refermant per posar a to les parts més flàccides. Si comences per dues o més sessions setmanals pots arribar a mitjans de primavera amb un to agradable que et faci sentir a gust. Així no hauràs de fer sessions de xoc i gastar-te tants diners. Acompanya-ho tot amb cremes corporals que continguin cafeïna, gingebre, llimona, carxofa… i un drenant bevible que interiorment t’ajudarà a drenar i depurar el fetge.

To bronzejat

Comença a augmentar el to facial i corporal fàcilment utilitzant pólvores bronzejadores o bé autobronzejadors. Al mercat existeixen en versió oli i escuma, molt aconseguits i ecològics. L’opció en oli és més hidratant i més gustosa quant a aplicació. Busca’ls en les fires de productes naturals que tenen lloc arreu del país. Pel que fa al maquillatge, després de la protecció solar pots donar-te un toc de pólvores als pòmuls, a les temples i a la zona de la mandíbula. L’aplicació és fàcil: dibuixa un 3 invertit anant de les temples als pòmuls i a la mandíbula.

 

MLeBé

Deixa un comentari