Publicat el 03/03/2017

Actualment existeixen un munt d’idees decoratives per a l’habitació dels menuts, que permeten que el seu univers es transformi i s’adapti a les seves personalitats. Posar al dia l’habitació dels infants, com?

Entre les propostes més actuals destaquen algunes tendències.

Llits vintage. El gust pels mobles recuperats i els ambients amb tocs d’altres èpoques han posat de moda els llits de forja i de vímet. Els d’estructura en forja poden pintar-se del color que més agradi a l’infant. Però si preferim un estil més exòtic podem triar models de llits de vímet, bambú o rotang.
Amb forma de caseta. Els llits, mobiliari i complements decoratius amb disseny de caseta segueixen imposant-se. N’hi ha de molts estils i materials que permeten personalitzar l’estança al gust de cada criatura.

Torna la fusta. Els mobles infantils de fusta aporten calidesa i mai no passen de moda. Amb una catifa en color terrós, l’habitació tindrà un aire encara més acollidor.
Colors arreu. A més de la paret es pot pintar el sostre en un to que no sigui gaire cridaner. També és bona idea pintar les peces del mobiliari d’un únic color, diferent en cadascuna, i combinar-les per donar un toc divertit a la decoració. Els colors pastís i les tonalitats fresques continuen sent els preferits de la canalla.

Dibuixos geomètrics. Les parets pintades amb dissenys geomètrics atorguen una gran llibertat a l’hora de crear i donen a l’habitació dels nens un toc modern i elegant. També es poden fer servir motius geomètriques per decorar el mobiliari.

Vinils i adhesius per a les parets. A banda de la pintura, els vinils de paret i els adhesius són elements decoratius que donen vida a l’habitació dels nens. Són fàcils d’instal·lar i molt duradors. Els dissenys preferits solen ser d’animals, fades, natura i mapes. També hi ha l’opció de personalitzar-los d’acord amb els gustos de l’infant.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari