Publicat el 26/11/2020

Si vols llogar o vendre un habitatge, els serveis de home staging estan pensats per a tu. Et poden ajudar a fer aquesta operació de manera avantatjosa i més fàcilment del que et penses.

De ben segur que la teva llar té moltes més possibilitats de les que t’imagines, des de racons desaprofitats fins a espais amb multitud de possibilitats que mai no hauries sospitat. I et cal suport per treure-li tot el profit possible al seu veritable potencial.

El home staging és un servei de decoració d’interiors professional. Et permet la transformació dels espais de la llar per mitjà de l’ús d’un sistema d’interiorisme adequat. El home staging és posar la llar en condicions sota el guiatge d’aquelles persones que estan capacitades perquè tenen els coneixements necessaris en aquest àmbit.

Si tens la necessitat de vendre o llogar, pensa que amb el home staging el teu habitatge amplificarà les seves possibilitats. Adequant la llar i fent-ne un reportatge gràfic podràs donar la millor imatge, la qual cosa facilitarà de ben segur que hi hagi més persones interessades en la teva oferta, alhora que en revalores el preu.

Segons destaquen els especialistes, entre altres aspectes, el home staging té en compte per a la teva llar una decoració amb colors clars i neutres, amb neteja, i busca moblar el pis sense excessos, amb interiors despersonalitzats perquè pugui interessar al màxim de possibles llogaters o compradors.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari