Publicat el 11/05/2023

Segons els decoradors i dissenyadors d’interiors, el peu del llit és la zona menys estètica del dormitori, i per això aconsellen col·locar-hi algun element decoratiu. Si l’habitació no és gaire gran, una manta sol ser suficient, però, si tenim prou espai, recomanen altres solucions:

 

Bagul o cofre
És tradicional i funcional. A més d’aportar al dormitori estil i elegància, serveix per seure-hi, per deixar-hi la roba i, alhora, ofereix espai d’emmagatzematge.

Sofà
Una bona alternativa per a dormitoris amplis i amb molt d’espai. A més d’una zona per seure i relaxar-se, aquest tipus de peu de llit aporta elegància a l’habitació.

Banqueta
Un altre dels elements més utilitzats, ja que es pot trobar en una gran varietat de dissenys i estils: encoixinades, entapissades, de fusta, grans, petites… La seva funció és la mateixa que la d’un seient i resulta visualment lleugera.

Tamboret
Si no disposem d’espai o no volem recarregar la decoració, un tamboret aporta senzillesa i frescor al peu de llit.

Puf
Un element molt versàtil. A més d’estalviar espai, la seva forma arrodonida aporta una sensació de comoditat al dormitori.

Llibreria
Un mòdul al peu de llit per col·locar-hi llibres és una opció d’allò més funcional i pràctica.

Per triar amb èxit el peu de llit, els experts aconsellen tenir en compte la necessitat que ens cal cobrir: emmagatzematge, seient, taula auxiliar, sabater… i l’espai de què disposem. També és important que ens assegurem que l’estil d’aquest element està en harmonia amb la resta de la decoració del dormitori.

Redacció La Clau

Deixa un comentari