Publicat el 24/12/2017

Les celebracions són sempre una bona ocasió per mostrar el nostre millor aspecte, i les de Nadal són una oportunitat excel·lent per donar un aire diferent al nostre look habitual.

Si volem aprofitar per fer un canvi d’imatge o aportar un nou matís al nostre estil, el cabell ens permet infinitat de possibilitats. En l’actualitat la tendència són pentinats arrissats per a mitges cabelleres o despentinats per als cabells curts. Les cabelleres llargues, en canvi, es porten molt llises o, per contra, amb trenes i recollits.

Cabell curt. Si el portem lleugerament despentinat aportarà molta joventut al nostre estil. Només cal que apliquem una mica de cera des de l’arrel a les puntes fent el despentinat.

Els talls tipus pixie també són molt elegants, sobretot en tons clars, com castany o ros.

Mitja cabellera. Podem triar entre dur-lo arrissat o amb unes petites ones. Si volem un extra de glamur podem guarnir-lo amb petits ornaments, com un fermall vintage per recollir el serrell.

Cabellera llarga. Un pentinat elegant i clàssic consisteix a dur-la deixada anar i pentinada amb ones. La permanent també és una bona idea, ja que afegeix volum i dona un aire romàntic.

Semirecollits. Si tenim serrell, podem recollir-lo cap enrere creant una mena de tupè. També podem fer un recollit a un lateral i deixar la resta de cabells amb un efecte natural, com si estiguessin despentinats.

Monyo baix. Un pentinat vistós, però no gaire complicat. El cabell es pentina enrere i es divideix en dues parts que es van entrellaçant i fixant amb agulles de ganxo. Se li pot donar forma de cargol de mar o ensaïmada i volum perquè sigui vistós.

Trena d’arrel. Les trenes estan de moda, es van portar molt l’any passat i de cara a aquestes festes són una molt bona opció per lluir elegants i modernes. Un bon suggeriment és dur-la cap endavant, sobre una de les espatlles.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari