Publicat el 08/02/2018

Quan ens conviden a un casament no només hem de tenir cura de triar bé la indumentària o l’estilisme, sinó que també hem d’encertar amb el tall de cabell o pentinat que lluirem. Aquestes són algunes idees a tenir en compte per tenir un aspecte brillant en qualsevol cerimònia:

Recollits
Un dels pentinats més tradicionals, idoni per a vestits elegants. Les variacions són moltes, donen un toc de distinció i, a més, estilitzen la figura.

Les trenes llargues o d’espiga són perfectes per als cabells llargs. Es poden deixar soltes o recollides.

La cua baixa es pot fer tant en cabell llis com ondulat, amb serrell o amb front descobert, amb trenes a la part superior o una mica crepat per fer-la més sofisticada.

El monyo alt ressalta els trets més bells de la cara i és molt afavoridor. Molt recomanable en casaments d’estiu. El baix és un pentinat típic de les ballarines i queda perfecte quan s’utilitza amb vestits llargs.

La cabellera amb corona de flors és un dels pentinats més romàntics per a convidades. També és un encert lluir-la a l’estiu. Les corones de flors combinen amb qualsevol tipus de vestit en tons clars, i es poden utilitzar tant amb cabells deixats anar com recollits.

Pèl curt
Un tall asimètric amb un fermall vintage o floral en una de les temples és un pentinat fàcil i amb molt d’estil. Si es vol, se li pot afegir una mica de gomina per aconseguir fixació i cert efecte mullat.

Un tall bob ens porta als anys vint, i si li afegim una banda al voltant del cap i a l’altura del front quedarà perfecte.

Una altra opció és donar volum al cabell a la zona del clatell, amb ones o rínxols desfets.

Pentinats de nit
Per als casaments de tarda, el millor és decantar-se per un recollit. Sigui quin sigui el que es triï, és el moment ideal per lluir-lo amb algun tipus d’ornament, per exemple, un tocat, i que tingui brillantor. Pot incloure lluentons, detalls de bijuteria, perles o metalls platejats o daurats.

També són molt indicades les diademes i els fermalls, sobretot els d’estil vintage.

Detalls per al cabell
Els pentinats senzills fent servir diademes o tiares donen un toc elegant i sofisticat. Aporten un estil romàntic i funcionen amb qualsevol mida de cabell.

Els tocats poden ser molt naturals o més distingits, però en qualsevol cas aporten un detall femení i romàntic a la imatge. N’hi ha de confeccionats amb flors naturals o roba, però també amb palla, ràfia, tela, feltre i altres materials.

El pentinat amb què millor combina és el recollit, perquè li dóna més protagonisme, però hi ha tantes variants que només cal buscar la més afavoridora.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari