Publicat el 04/11/2021
Segons els estilistes i perruquers, hi ha tallats de cabells i pentinats que poden refrescar el nostre rostre i treure-li uns quants anys. Això sí, abans de decidir-nos per un o altre, els experts aconsellen tenir en compte les nostres faccions.
  • Bob amb volum. Amb el pas del temps, els trets de la cara es tornen més angulosos. És per això que a partir dels 60 s’aconsellen els tallats d’estil bob a l’alçada de la mandíbula i amb volum, a fi de crear l’efecte d’una cabellera forta i abundant. Els tons clars, com els rossos, així com el contouring (la tècnica que juga amb llums i ombres per corregir les faccions), ajuden a fer-lo encara més rejovenidor.
  • Pixie. Aquest tallat, curt a la part de darrere del cap ia els temples i lleugerament més llarg a la part superior, també treu, sobretot si es pentina cap amunt o amb un serrell de costat i llarg. El pixie també permet una versió encara més informal, amb el cabell més lliure, que és perfecte per a cabells ondulats i fins i tot arrissats.
  • Mitja cabellera en capes . A partir dels 50, el cabell s’afina i és torna més fràgil, per això aquesta mida és una bona opció per als amants de les cabelleres llargues que vulguin evitar donar la sensació de fragilitat o pobresa capil·lar. Cal que la tallada es faci en capes que aportin lleugeresa, volum i moviment a la cabellera. Si a més la il·luminem amb uns blens balayage o babylights , en potenciarem l’efecte.
  • Ondulats. Crear ones suaus en els cabells ajuda a neutralitzar els efectes de la pèrdua de volum i de densitat. Tant si ondulem cabells curts com una mica llargs, donarem més consistència a la nostra cabellera. Per a un look sofisticat i alhora juvenil, ens podem fer uns rínxols d’estil retro.
  • Serrell. Els flocs sobre el front rejovenen molt i, a més, dissimulen els cabells blancs en tapar una mica la cara. Entre els serrells que més afavoreixen hi ha el de cortina, però el millor serà sempre aquell que s’adapti a la teva cara i al tallat de cabell que portis.
  • Monyo despentinat. És fresc, versàtil i fàcil de fer. Només cal cardar lleugerament els cabells abans de recollir-los en un mon alt. Després, es deixen anar alguns flocs a la part de la cara per aconseguir un aspecte informal i jovenívol.
  • Trena. Si portem els cabells llargs, aquest és un pentinat que rejoveneix perquè dona un aire romàntic i innocent a la cara; sobretot si, com en el cas del monyo, es deixa algun floc despentinat a la part de davant.
  • Cua alta. Una altra opció excel·lent per a cabells llargs. No només suavitza les arrugues, sinó que estilitza les faccions. Una cua ben tibada i d’efecte mullat és un pentinat fàcil de fer i que rejoveneix moltíssim, tot i que amb ones també queda bé i tres anys. A més, és pot portar amb serrell o sense.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari