Publicat el 12/09/2023

Peces de decoració que no passen de moda.

 

Hi ha certs mobles i elements decoratius que pel seu material, color o forma resulten molt versàtils i romanen vigents al llarg del temps. Es tracta de peces que s’han adaptat als canvis de tendències i per això segueixen estant de moda.

 

Incloure en la decoració peces que mantenen la seva vigència és, asseguren decoradors i interioristes, una inversió i una aposta segura. Segons aquests experts, algunes de les principals són:

  • Antiguitats Disposar de peces antigues, ja siguin mobles o accessoris, és tenir veritables joies que es revaloren amb el temps. Les més apreciades són les peces anteriors al segon terç del segle xix perquè estan fetes a mà i, per tant, són úniques.
  • Sofà Chester Aquest moble emblemàtic de l’estil clàssic anglès no passa mai de moda. Ja sigui de pell o entapissat en altres materials, s’adapta a la majoria d’estils decoratius.
    Làmpades de llàgrimes Aquests llums de sostre es poden trobar en dissenys que s’adapten tant a decoracions clàssiques com rústiques o modernes. Si les trobem massa elegants, podem triar-les de colors, que són més desenfadades.
  • Catifes orientals Les autèntiques estan fetes a mà, amb tints naturals i teixits de gran qualitat. Queden bé en qualsevol ambient i, pels seus tons, encaixen en qualsevol estil decoratiu.
  • Catifes de fibres vegetals Fabricades amb sisal, vímet, espart, coco, jute…, són càlides i fresques alhora, per la qual cosa resulten molt versàtils. A més, s’adapten als estils més variats.
  • Motllures i cornises Tant en models clàssics com actuals, aporten elegància a casa nostra. Podem col·locar-les en sostres, parets o emmarcant arrambadors i, fins i tot, pintar-les de colors diferents.
  • Paper pintat Un revestiment que mai no passa de moda per la gran varietat d’estampats i textures que poden presentar. Els seus dissenys s’han anat adaptant al pas del temps i a tots els estils decoratius.
  • Baguls Pràctics, versàtils i funcionals, podem col·locar-los a qualsevol racó sense por que es vegin passats de moda. Es poden trobar en molts dissenys i en materials com la fusta o la fibra.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari