Paté vegetal a les fines herbes | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 15/01/2020

INGREDIENTS:

  • 200 g de xampinyons.
  • 200 g de llenties cuites, 60 g de nous.
  • 1 ceba, 1 o 2 grans d’all, Suc de llimona.
  • 3 cullerades de salsa de soia.
  • Pebre negre.
  • 1 branca de romaní fresc (només les fulles).

 

Per fer el paté vegetal, primer trossegeu la ceba, l’all i els xampinyons i salteu-los amb una mica d’oli d’oliva.

Introduïu tots els ingredients en un got de batedora i barregeu fins que quedi tot ben integrat. Podeu batre més o menys depenent de la textura que desitgeu obtenir.

 

NOTA: Conserveu el paté en un recipient tancat hermèticament a la nevera.

 

Lorena Alarcón Gazulla, Màster en Nutrició i Alimentació
www.esoquecomemos.com

Deixa un comentari