Publicat el 05/03/2008

-Doncs Paquita, l’Antònia, que havia estalviat per pintar la seva façana, només dos dies després de fer-ho, ja la tenia bruta, i això qui ho paga?
-No sé on anirem a parar -contesta la Paquita- però això s’ha de frenar de la forma que sigui. Per què, què fa l’Ajuntament per evitar-ho?
-Pel que es veu, ben poc -diu la Maria- si bé sembla que donar les culpes a la Policia per falta de vigilància, serveix de ben poc. El problema és més aviat propi del món en què vivim que no funciona gens bé.
-És clar Maria que en el nostre temps això no passava, si bé no cal oblidar que patíem una dictadura i el nostre nivell de vida tenia poc a veure amb l’actual.
-És veritat Paquita, fixa’t en el nostre municipi, on els sèniors han organitzat un viatge a Egipte, en què hi van més de cent persones.
-Saps què passa, Maria, que els sèniors tenen molt clar que serveix de ben poc ser els més rics del cementiri i com és natural s’ho volen passar bé
i quina millor manera que viatjant.
-T’adones Paquita que hem començat parlant de parets brutes del que s’anomenen grafits o tags i hem acabat fent-ho de viatges?
-És així, Maria, cal que sigui qui sigui, faci quelcom per no permetre que s’embrutin les parets. Però, qui ho ha de fer?

Deixa un comentari