Publicat el 15/09/2018

Orien-tast és una nova experiència enoturística en grup, és una activitat de senderisme en què has de cercar i tastar diversos vins amagats en diferents rutes que passen per les finques d’Estol Verd Celler (Rodonyà), descobrint l’agroecologia, el paisatge i la història del món rural.
Podràs tastar els vins al camp i autoavaluar el teu nivell de tast de forma divertida, debatent en grup o de forma individual els aspectes sensorials del vi. Tot això descobrint territori i natura, realitzant una activitat saludable apte per a totes les edats, en la que els menors d’edat també hi podran participar i trobar el seu petit tresor.

Diferents Dificultats: rutes a Rodonyà de 2-3 km aptes per a tot tipus de públics, incloses famílies amb nens, i per als més caminadors rutes de 4-6 km situades a la zona de Santes Creus i Les Pobles.
Senderisme: senderons entre boscos i vinyes en què el paisatge de l’Alt Camp és el principal protagonista. Podràs accedir a les rutes el dia de l’activitat i l’App et guiarà de forma senzilla mitjançant el GPS.

Territori i natura: camina entre la natura i descobreix l’agroecologia a les nostres vinyes de Rodonyà i Les Pobles, no hi ha millor manera de descobrir el territori i la natura que trepitjant-la tu mateix.
Una nova experiència, per fer un tast de vins de forma divertida.
www.orientast.com

Deixa un comentari