Publicat el 18/11/2021

Organitzar una festa d’aniversari per als fills no té per què ser un maldecap. Es pot preparar una molt bona celebració dissenyant les invitacions, els jocs i la decoració amb pocs diners. I si l’amfitrió de la festa ens hi ajuda, encara l’implicarem més.

 

Coses a tenir en compte:
Invitacions: una festa d’aniversari sense convidats no és una festa, i per això s’han de preparar les invitacions. Amb paper, tisores i colors podem fer a mà diferents models originals i personalitzats. Si tenim ordinador i impressora, podem escollir el dibuix animat preferit del nostre fill i fer les invitacions amb aquest protagonista.

Decorar l’espai: abans de preparar-lo, hem de retirar tots els elements que es puguin trencar o fer malbé, per deixar que els nens juguin ben amples. Podem comprar globus i banderoles de colors, i col·locar-los per la sala. Amb cartolines de colors, podem fer les lletres del nom del nen i penjar-les a la paret.

Jocs: els nens necessiten activitats per no avorrir-se i hem de tenir recursos per fer-los jugar tots junts. Hem de buscar els més adients per a cada edat i adequar-los a l’espai de què disposem, tot i que entretenir-los amb jocs divertits normalment és fàcil. Es poden distreure amb manualitats o amb jocs de tota la vida, sobretot els de grup.

Berenar: els petits gasten molta energia i els n’hem de proporcionar prou per aguantar fins a l’hora que marxin de la festa. Hem de preparar entrepans petits de gustos diferents, que puguin anar picant quan tinguin gana. També hem de pensar en el pastís. El podem preparar nosaltres mateixos, perquè sovint el més senzill és el que més els agrada.

Bosseta amb caramels: és habitual obsequiar els convidats de la festa amb caramels per acabar la celebració. Es poden posar en diferents platets o també podem fer una torre de caramels perquè en vagin agafant. També els podem donar una bosseta petita a l’hora de marxar perquè en tinguin mentre tornen cap a casa.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari