Publicat el 21/03/2018

Ja és oficial, som a la primavera! Ahir vàrem dir adeu a l’hivern i arriba el bon temps, així que hi ha una cosa que és una mica pesada de fer però inevitable: el canvi de temporada dels armaris. Aprofitem aquesta ocasió per fer d’una vegada una bona planificació i organitzar el nostre armari amb sentit per trobar-ho tot fàcilment.

El primer pas serà buidar tot l’armari. Que no ens faci mandra, perquè si realment volem fer una bona neteja i endreçar l’armari amb més sentit, és 100 % recomanable començar de zero. Sempre hi ha coses que es queden als fons de tot, oblidades, i que bé val la pena rescatar o millor desfer-se’n definitivament per deixar més lloc a allò què realment farem servir més. Mai no t’ha passat trobar de sobte alguna peça que ni recordaves que tenies i endur-te una agradable sorpresa? Doncs així no hi ha segona opció: per organitzar-nos millor, tot fora!

Revisa la roba que acabes de treure i ves fent tres piles, una de la roba d’hivern que guardarem, una altra de roba de primavera-estiu que començarem a fer servir i per últim la roba de la qual volem desfer-nos. Hi ha un truc que a mi em funciona quan em costa dir adeu a alguna peça: em pregunto si ara tornaria a comprar-la, i si la resposta és «no», fora, segur que hi ha algú que l’aprofitarà, bé una amiga o alguna organització sense ànim de lucre que es dediqui a recollir roba.

La roba d’hivern la podem guardar en capses, doblegada i ben organitzada, i millor encara si etiquetem aquestes capses per saber què hi ha dins.

Ara planifiquem com guardem la roba d’aquesta temporada de primavera-estiu, què pengem, què pleguem i què guardarem als calaixos. La roba penjada l’ordenem per colors i formes, camises amb camises, pantalons amb pantalons, etc.; això ens donarà un ordre visual a l’hora de vestir-nos que ens estalviarà temps i dubtes. Si veiem que ens falta lloc, fem servir penjadors especials per a més d’una peça, organitzadors de calaixos, baldes de roba, tot un munt d’accessoris que ens ajudaran a optimitzar l’espai.

 

Marta Egea
Forats – Armari i mobles a mida

Deixa un comentari