Publicat el 07/02/2019

L’època en què el vel i les diademes eren l’únic accessori de la núvia va passar a la història. Actualment es pot triar entre altres opcions que aporten als vestits nupcials un estil alternatiu, i la capa n’és una.

Tot i que el vel ha anat anant i venint de les tendències de noces, aquesta temporada brillarà per la seva absència, ja que s’imposen les capes per a núvies. Una moda que va començar a tenir protagonisme la temporada passada, però que des de la tardor del 2018 ha anat guanyant encara més importància. I no és d’estranyar que aquesta peça tan elegant formi part d’un dia tan especial, ja que eleva encara més la majestuositat del vestit i dona a qualsevol núvia un aspecte regi. A més de realçar la seva imatge, la capa sempre revesteix de respecte qui la porta, dona un toc modern a qualsevol conjunt i l’omple d’elegància i sofisticació.

La capa de núvia és una peça llarga i solta, sense mànigues, oberta per davant i que es porta sobre les espatlles. Pot incloure caputxa o no, i generalment es lliga a l’altura del coll, tot i que els creadors han inclòs gran varietat de dissenys, incloent el vestit-capa. És una opció que s’ha de tenir en compte, especialment als mesos hivernals, ja que dona escalfor.

Aquesta temporada trobem capes en diferents models que fan que es converteixin en el complement perfecte del vestit de núvia, així com en el millor substitut del vel tradicional. Una peça elegant que cobreix les espatlles sense perdre gens d’estil. Capes d’encaix, de tul, de seda, amb transparències, en forma de fina jaqueta o fins i tot amb caputxa, es combinen amb tota mena de vestits creant dissenys originals, d’aire romàntic o distingit segons quina sigui la preferència de la núvia.

Si l’any passat eren les capes de princeses les que venien trepitjant fort en les passarel·les, enguany es presenten en diferents mides i teixits que deixen enrere aquest estil de fantasia. Si el vestit és d’encaix, una capa de tul brodada amb flors serà el toc ideal per a una núvia romàntica. Però si es prefereix un estil més trencador, també es poden trobar capes amb serrells o amb plomes.

Les capes són una peça idònia per afegir al vestit de núvia aquest 2019. No només aporten caràcter a la indumentària, sinó que serveixen per cobrir-se en el moment de sortir de la cerimònia i donar-li un factor sorpresa al vestit de núvia. La gran varietat de dissenys i teixits dona un toc diferent als estils més clàssics, com en el cas de les confegides amb tul o seda, o complementen un look romàntic i bohemi, com les d’encaix i flors brodades.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari