Publicat el 14/02/2007

Es comenta que quan l’accidentat es dirigia amb moto cap a Vilassar de Mar, un automòbil li va barrar el pas i el va llançar contra els guarda-rails, aparentment de protecció, que es converteixen en assassins, quan hi xoca una moto.

Són de sobres coneguts els nombrosos actes de protesta realitzats per una gran majoria de motoristes que denuncien la perillositat d’aquests guarda-rails, amb minsos resultats a causa de la manca de sensibilitat d’una Administració que està fent ben poc per solucionar els seus efectes-trampa que han causat centenars de morts i amputacions. En aquests accident s’ajunta, a més a més la coneguda sinistralitat de molts trams de la N-II al Maresme que estan en la llista dels 25 punts amb més accidentalitat de Catalunya. Aquests punts es concentren en el tram que va de Vilassar de Mar a Montgat, considerat d’alt risc en les carreteres espanyoles.

Per contrarestar la negativitat que suposa sempre la mort d’una persona aquesta hauria de servir, aprofitant la ressonància de la persona accidentada, per plantejar solucions reals que permetessin superar les tantes vegades denunciades, altes possibilitats de risc de patir un accident, en un tram de carretera que ja fa massa anys que hauria de ser urbà. És molt lamentable el comportament habitual d’una classe política que només actua quan es produeixen accidents mortals.

Deixa un comentari