Publicat el 22/04/2021

En la decoració de la cambra de bany, el mirall hi té un paper important, no només per embellir-lo, sinó per accentuar-ne l’estil. Segons sigui el seu disseny, material i forma, contribueix a dotar l’estança d’un aire clàssic, rústic, industrial…

Els miralls senzills, sense marc i de línies rectes, aporten un aire actual, ja que donen més amplitud visual. Els asimètrics també poden convertir un bany normal en un de molt més modern. I si el seu disseny és de línies sinuoses i irregulars i col·loquem un en vertical i un altre en horitzontal, aconseguirem un estil avantguardista.

Pel que fa als marcs, els d’acer inoxidable tenen un aspecte modern i original, sobretot si són de color negre. Com ja hem dit, els miralls sense marc tenen una estètica moderna i molt elegant.

Segons els experts en decoració, la darrera tendència en miralls són els retroil·luminats, que estan dotats amb llums LED a la part posterior. Gràcies a això, s’optimitza la quantitat de llum en el bany i s’aconsegueix un efecte decoratiu innovador i actual. Aquest tipus de mirall és perfecte per a aquelles persones que volen combinar la funcionalitat amb la bellesa.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari