Miralls de peu, decoratius i funcionals | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 26/08/2020

Els miralls són peces versàtils i pràctiques que ens ajuden a solucionar alguns reptes decoratius, canviar d’estil o dissimular petits defectes de construcció. Penjats o simplement recolzats a la paret, aporten llum i amplitud a qualsevol racó de la casa.

En el cas dels miralls de peu, a més de donar un toc d’elegància i distinció a l’estança, podem moure’ls i orientar-los al nostre gust, ja sigui per canviar la decoració o per aprofitar millor la llum. Poden ser basculants (amb inclinació regulable) o tradicionals, i es poden col·locar en un suport o recolzar-los directament al terra.

El dormitori és un espai ideal per col·locar un mirall de peu, ja que ens permet veure’ns de cos sencer mentre ens vestim. Però també se’n pot posar un a la sala per engrandir l’espai, donar més claror i decorar. Si disposes d’un bany ampli, un mirall de peu és una bona opció decorativa.

Hi ha molts models, formes i estils de miralls de peu, però les principals tendències actuals són aquestes:

De formes irregulars
Amb corbes i formes originals per als qui els agradi innovar i vulguin donar un toc molt personal a l’ambient.

De fusta natural
N’hi ha de senzills, amb formes rectangulars, i de més atrevits, amb marcs irregulars i un aire artesanal. Tots ells aporten un aire càlid, acollidor i natural als espais.

Daurat i amb corbes
Per a les estances més elegants i sofisticades. Tenen un aire modern i actual amb molt d’estil.

És important recordar que si bé tots els miralls necessiten ser tractats amb molta cura i precaució, els de peu es troben encara més exposats. Per tant, haurem d’ubicar-los en llocs amb poca circulació per evitar cops al passar, i mantenir-ne allunyats els nens i les mascotes per tal d’evitar accidents.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari