Menja’t el tarro | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/07/2019

Autora: Marta Vergés / Editorial: Cossetània Edicions

Marta Vergés, nutricionista i xef de cuina natural, ens presenta Menja’t el tarro, un llibre amb seixanta receptes de pots saludables per dur on vulguis.

Descobreix l’última tendència gastronòmica: arriba a Espanya la moda més recent als Estats Units, el menjar en pots de vidre. Un estil d’alimentació sense gluten que ens allibera de les toxines acumulades al llarg dels anys i ens ajuda a nodrir i enfortir les cèl·lules. Una cuina acolorida, vibrant, creativa i sostenible, que propugna el respecte pels animals, l’agricultura local i la vida mateixa. Dinar, amanides, sopes, pasta, arrossos… Tot hi cap en un pot i l’avantatge és que els aliments es conserven frescos i en escalfar-los al microones no perden ni el seu sabor ni les seves propietats. Es tracta de passar-ho bé creant i preparant els pots, per després gaudir amb productes ben conservats i amb porcions justes que t’ajudaran a mantenir la figura.

Deixa un comentari