Matalassos amb independència de llits, el millor descans en parella | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/10/2019

La independència de llits és un dels conceptes de descans que més hem de tenir en compte a l’hora de comprar un matalàs quan dormim en parella. I és que si aquesta decisió ja és per si mateixa delicada per a una persona sola, encara ho és més quan es tracta d’una parella amb diferent pes, complexió i temperatura corporal.

La independència de llits fa referència a la capacitat que té el matalàs per evitar que el moviment d’un dels dorments es traslladi a l’altre. D’aquesta manera s’aconsegueix un descans òptim per a cadascun d’ells. Un matalàs amb una alta independència de llits és capaç d’amortir de manera eficaç els moviments en un punt concret del llit per no traslladar-los a tota la superfície de descans.

Aconseguir aquesta estabilitat en el matalàs depèn en gran mesura del material i del disseny amb el qual s’hagi fabricat. Els matalassos que proporcionen més independència de llits són els de molles ensacades, seguits dels que compten amb escumes tècniques d’alta qualitat. La mida també hi influeix, ja que com més gran sigui el matalàs menys es notaran els moviments de l’altre dorment i millor qualitat de descans tindrem.

Redacció La Clau

Deixa un comentari