Publicat el 06/11/2017

Les màscares són un complement fantàstic per a la nostra rutina de la higiene facial, però massa sovint són les més oblidades, i això hauria de canviar. Les màscares són un petit tresor per a la nostra pell: en només 10-15 minuts li aporten una quantitat de nutrients i actius que la recuperen i milloren. També ofereixen una cura completa del cutis, i alhora el seu ritual d’aplicació serveix d’excusa per regalar-se una estona de descans i relaxar-se.

L’exposició solar, el vent, la contaminació ambiental, els productes de maquillatge… Amb tot això la pell perd la seva hidratació, l’elasticitat, la lluminositat, i té un aspecte cansat i apagat. La pell, igual que el nostre cos, necessita una gran varietat de nutrients per romandre revitalitzada. I què millor que una màscara nutritiva per fer la feina?

Quan s’han d’utilitzar?
El més habitual és aplicar la màscara una vegada a la setmana. Proporciona un efecte de ‘bona cara’ instantani, però a més, com que tracta la pell en profunditat, els seus beneficis poden trigar alguns dies a manifestar-se. El millor moment del dia per fer-te el tractament i potenciar-ne l’eficàcia és al vespre, moment en què la dermis entra en el procés de regeneració cel·lular i no està exposada a agents externs que puguin fer que se’n ressenti. Una altra opció és recórrer a un remei casolà, fent un bany de vapor facial inclinant el cap, cobert per una tovallola, damunt d’un recipient amb aigua bullint, i aprofitar el baf que se’n desprèn. El vapor facilita l’obertura dels porus i contribueix a fer que la pell absorbeixi millor el producte. Ara bé, escull la màscara que millor s’adapti a les teves necessitats o gustos i segueix els consells que t’ofereix el laboratori. Cada tipus de màscara necessita un ritual diferent.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari