Publicat el 08/02/2009

La voz del alma és el primer disc del cantant premianenc Marc Muria. Cantant vocacional de sempre, format en les orquestres, va continuar lluitant fins aconseguir treure el seu primer disc, La voz del alma, dedicat al seu avi que li va donar força en els moments difícils. Balades com Sangre Caliente, Deja de llorar, Amores Verdaderos, Descontrol o Eterna amistad, són alguns dels temes que els seus fans poden escoltar tant en el disc com en els directes, un espai aquest en el qual se sent plenament a gust.

Quina és la seva relació amb el Maresme?
Fa ja 12 anys que visc a Premià de Mar. Vaig néixer a Barcelona, però em sento premianenc.

La balada romàntica és el referent de les cançons que es poden trobar al seu disc. La voz del alma. Per què?
Sempre he dit que amb una balada es poden expressar més els sentiments, intento cantar sempre amb el cor i amb l’ànima, doncs em considero una persona molt romàntica.

Lletres i cançons són seves? Quin procés ha seguit per crear el disc?
Tinc la sort que en el meu primer disc puc tenir quatre cançons de pròpia mà, amb col•laboració del productor.

Per què dedica aquest treball al seu avi?
Després de sis anys actuant a orquestres ho volia deixar, però el meu avi em va donar forces per continuar amb el meu somni. La seva pèrdua em va fer prometre a mi mateix que aconseguiria aquest somni.

Com l’ha ajudat Internet a divulgar la seva obra?
Internet m’ha ajudat molt perquè em conegui gent. Així, a dia d’avui hi ha molta gent que em segueix també des de Mèxic, Argentina, Xile, Grècia o d’altres països.

A quin perfil de persones s’adrecen les seves cançons?
A tot tipus, a les persones romàntiques, a les que estan enamorades, les que pateixen el desamor.

Quin tipus de promoció s’ha plantejat per al disc?
Doncs una d’humil però feta amb el cor. Espero que les ràdios, diaris i teles em donin l’oportunitat de donar-me a conèixer.

Com a cantant, es troba millor en el directe?
Sí, em trobo d’allò més bé en directe. És com si en aquell moment estigués en un món de fantasia, m’implico tant en la melodia i lletra de la cançó que realment no em reconec a mi mateix quan em veig en video.

Què és el que el motiva a l’hora d’escriure i compondre les seves cançons?
Quan un pateix un desamor o quan està enamorat, les lletres de les cançons surten soles, deixo que el meu cor escrigui.

Què hi ha en aquest disc que no es pugui trobar en d’altres?
Cada cantant té el seu estil i les seves il•lusions i sentiments, jo no puc dir que el meu sigui millor que els altres, només puc dir que la gent que el pugui arribar a tenir hi trobarà molt sentiment i molta humilitat.

Quins projectes de futur té previstos?
Poder pujar a molts escenaris i cantar les meves cançons a totes aquestes persones meravelloses que em segueixen i em donen suport.

 

Deixa un comentari