Publicat el 31/12/2019

La tradicional Fira del Torró de Xixona, celebrada a principis d’aquest mes de desembre, va tenir com a novetat una màquina expenedora de torró. Tenint en compte que Xixona és coneguda a nivell mundial per ser el lloc on es produeixen els torrons de la varietat Xixona i Alacant, no és estrany que la iniciativa hagi sorgit de dues empreses d’aquest municipi alacantí: La Carrasqueta i TurroDiet.

Segons expliquen les dues firmes, es tracta d’un «concepte totalment innovador pel que fa a la venda de torrons artesans». L’objectiu és facilitar que els consumidors puguin adquirir aquest tradicional dolç nadalenc les 24 hores del dia i a preus de supermercat, que oscil·len entre els 3 i els 5 euros. La màquina expenedora ofereix una àmplia oferta tant de torrons artesans de les dues marques esmentades com dels seus productes sense sucres i per a esportistes. Un total de 22 referències de torró. El disseny de la màquina s’inspira en les botigues d’abans perquè els clients tinguin la confiança que la qualitat dels productes que s’hi ofereixen és la mateixa que es pot trobar en un local físic. Periòdicament, expliquen al seu web les dues firmes que l’impulsen, aniran incorporant nous productes i variant els existents per sorprendre els consumidors cada vegada que visitin aquest punt de venda automàtica.

De moment és l’única màquina expenedora de torrons de l’Estat espanyol, però tot indica que se n’instal·laran més a altres ciutats. Fins i tot és molt possible que aquest tipus de venda automàtica traspassi fronteres i puguem veure les màquines en altres països, sobretot en aquells que importen torrons, com França, Portugal, Regne Unit o Alemanya.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari