Publicat el 09/12/2021

Maquillatge «chic»

 

Vols maquillar-te en un no res?
Necessites mostrar «bona cara»?
O tens poc temps?

 

Aquí van algunes idees:

1 · Una base lleugera… però amb color: tria una hidratant amb color; si tens dubtes, opta pel to més claret, ja que sempre pots donar-li més foscor amb pólvores. Aquest tipus d’hidratants solen donar un efecte de «bona cara», ja que cobreixen sense «tapar», acostumen a tenir una textura lleugera, sovint són nacrades i a més donen un cert to de color que afavoreix molt. Suma-li un corrector per a aquelles zones que trobis més fosques o d’un altre to, per algun granet…, i també posa una mica sobre la parpella superior: t’ajudarà a engrandir la mirada. Acaba amb un coloret rosat, coral, etc. que potenciï el bon to, aplica’l a les galtes en rodó i estén-lo als pòmuls.

2 · Il·lumina la mirada amb un toc del mateix coloret (poca quantitat!) sobre la parpella superior i aplica’t màscara de pestanyes. No t’oblidis de posar al seu lloc les celles: pentina-les cap amunt i cap a l’exterior.

3 · Un somriure natural amb un simple toc de barra de llavis hidratant; biològic, si pot ser, ja que donarà hidratació natural als llavis, reforçant el to natural.

4 · I els cabells? Sempre ens oblidem que són una part essencial de la nostra bona presència i ànim. Per tant, raspalla’ls, posa’ls al seu lloc amb un to d’esprai texturitzant, amb una mitja cua o amb clips als laterals. En cas de dubte, una cua de cavall ben alta
o un monyet natural ens poden solucionar el dia.

 

EmeLeBe

Deixa un comentari