Mantenir l'estil de perruqueria a casa | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/03/2020

Quan sortim del perruquer, el nostre tall, la forma i el color dels cabells són perfectes: els rinxols suaus, les ondes a cada lloc i el to espectacular. Encara que utilitzem eines i bons productes no obtindrem el mateix resultat a casa, no ens enganyem, però si hi posem una mica d’atenció podrem millorar dia a dia!

Suavitat

Cal que tinguem a mà una crema de cabells per posar-nos a la part intermèdia i les puntes. No és només per hidratar el cabell i fer que tingui una aparença més bonica, sinó per protegir-lo. Un cop aplicada la crema al rentat, posem unes gotes d’oli per protegir-lo de l’escalfor de l’assecador o de les planxes si en fas servir. Si tens rinxols posa-te’n ben poc, asseca’t els cabells i torna-te’n a posar un cop els tinguis eixuts. Com menys quantitat millor, per tal d’evitar un efecte pesant i un to apagat.

Si el que volem és volum

Per a uns cabells fins, després de la dutxa assequem bé els cabells amb una tovallola i amb l’assecador, cap per avall. Un cop que estiguin gairebé secs, agafem un raspall rodó i anem assecant tot aixecant les arrels i donant-los calor.

Un cabell tenyit

Pot patir bastants desperfectes (sequedat, puntes obertes, irritació…), sobretot quan fem servir tints químics. La meva proposta és fer-ne servir de vegetals, acudir a centres on ja es fan coloracions respectuoses amb la pell i cabell i sense químics. Tot i així, si has patit efectes adversos de la coloració hauries de fer servir una gamma de productes (xampú, crema, olis) que continguin ingredients destinats a la protecció i hidratació (àloe vera, llevat de cervesa, alvocat, karité, calèndula, vitamines…).

Per acabar,
evita l’electricitat estàtica

Fent servir poc l’assecador i utilitza raspalls que no siguin de plàstic. Però sobretot has d’hidratar bé els cabells. Si no vols fer servir crema, posa’t unes gotes d’oli a les mans i frega-te’ls quan estiguin ben secs.
MLeBé

Deixa un comentari