Manicura amb missatge | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 14/11/2019

Les paraules i frases ja no són patrimoni exclusiu de la roba i els accessoris. Ara també es poden veure en manicures, com ho demostra Instagram amb imatges d’ungles d’allò més personalitzades. I és que aquesta tardor, a més de lluir esmalts amb colors de moda, pots enriquir el disseny amb alguna reivindicació, reflexió o declaració que farà que la teva manicura sigui encara més original i única.

A més de permetre personalitzar el disseny, cosa que ja és prou atractiva, el nail art amb missatge és una nova forma d’expressió. A Instagram abunden les fotografies d’ungles plenes de frases divertides, inspiradores, romàntiques, revolucionàries…

Es pot escriure una lletra per ungla, o bé utilitzar cadascuna d’elles per formar paraules que completin una frase. La llibertat per crear i experimentar amb aquesta proposta és total. Pots escriure el teu nom, el d’una persona important per a tu o, fins i tot, el de la teva mascota. I, si no se t’acut res, la inspiració la trobaràs a les xarxes socials, amb propostes variades i per a tots els gustos.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari